Hvilke datingsider har flest aktive brukere?

Norske dejtingsider
På hvilke datingsider har du størst sjanse for å finne kjærlighet?

Er du nysgjerrig på hva som er de beste datingsidene i Norge for øyeblikket? Og hvilke datingtjenester som er mest populære? Det er mange hensyn som skal tas når du skal velge datingside, og det er viktig å finne en seriøs og troverdig tjeneste. Her tar vi en nærmere titt på de datingsidene som har flest aktive brukere i Norge, slik at du kan vurdere hvilke som passer best for deg.

Match har mer enn 300 000 brukere

Gratis registrering

Datingsiden Match.com har vært ledende i Norge i mange år, og de har over 300 000 brukere. Det er en ganske jevn kjønnsfordeling, og aldersgruppen varierer fra 25 år til 55 år. De arrangerer spennende treff for deg som ønsker å treffe aktuelle kandidater i det virkelige livet.

Datingtjenesten ble stiftet helt tilbake i 1995 i USA, og de har derfor en lang og troverdig historie bak seg. De har vært tilgjengelige her i Norden siden 2002, og de etablerte seg som markedsledende helt fra starten av. I dag er datingtjenesten tilgjengelig i over 25 land.

Match.com opplyser om at de har svært aktive medlemmer. Ifølge dem selv, får de over 6000 nye medlemmer hver måned. Hele 12 000 medlemmer kontakter hverandre hver eneste dag, og hver uke drar 2600 mennesker på date med partnere som de har funnet på Match.com.

Selve plattformen er enkel og intuitiv i bruk, enten du benytter deg av datamaskin, mobil eller nettbrett. Hver eneste profil blir nøye vurdert før de publiseres for å forhindre datingsvindel og for å være sikker på at profilen er av høy kvalitet. Du kan selv velge når du ønsker en pause for nettdatingen din, og profilen din blir holdt skjult i ønsket periode.

EliteSingles har omtrent 120 000 brukere

Gratis registrering

EliteSingles er en populær datingside i Norge, og de opplyser selv om at de har omtrent 120 000 norske registrerte brukere. På verdensbasis har de over 13 millioner medlemmer. Det er en jevn kjønnsfordeling mellom medlemmene.

EliteSingles er nettsiden for deg som har høyere utdannelse og som er på jakt etter et seriøst forhold. Du kan gjennomføre en personlighetstest når du registrerer deg for å finne noen som er godt egnet for deg. Du får mange gode partnerforslag på grunnlag av denne testen som du kan velge om du vil ta kontakt med.

Plattformen kan brukes via desktop, nettbrett og mobil. Du har alltid kontroll over hvilken informasjon du ønsker å dele med andre medlemmer på datingsiden, og informasjonen din vil aldri dukke opp på eksterne søkemotorer og annonser. Profilen er med andre ord kun synlig for dine partnerforslag inne i plattformen.

Møteplassen har omtrent 130 000 brukere

Gratis registrering

Møteplassen er en nordisk datingtjeneste som har eksistert siden 2001, og de har vært en av de mest populære datingsidene i Norge helt fra starten av. Flesteparten av medlemmene er over 24 år gamle og ønsker seriøse forhold. De har over 130 000 aktive medlemmer, ifølge dem selv.

En fordel ved Møteplassen er du har tilgang til norsk kundeservice. Datingsiden tar ansvar ved å vurdere hver enkelt profil nøye og manuelt, noe som reduserer sannsynligheten for datingsvindel. Du har til enhver tid kontroll over hvilken informasjon du ønsker å dele på profilen din og hvem du vil ha kontakt med.

I tillegg til desktop, kan du laste ned app for både iOS og Android. Det gjør at du enkelt holder deg oppdatert på meldinger og varsler, og du kan bruke tjenesten din via mobilen om du ønsker det. Det finnes mange forskjellige søkefunksjoner på plattformen, slik at du enkelt finner frem til aktuelle kandidater som du kan ta kontakt med.

Tinder har mer enn 500 000 brukere

Gratis registrering

Vi kommer ikke utenom å nevne Tinder når det er snakk om populære datingsider i Norge, og mange medlemmer bruker appen for å finne både seriøse forhold og enkelte dater. De er en av de datingtjenestene med flest antall medlemmer i Norge med over 500 000 brukere – i alle fall ifølge dem selv. Flesteparten av dem er unge, og appen passer bra for dem som er i 20- eller 30-årene.

Ulempen med Tinder er at de kan være vanskeligere å finne noen som passer for dine ønsker og krav, ettersom det ikke finnes noen personlighetstester på plattformen. Du kan kun velge om du vil trykke like på forskjellige profiler. Selv om det er mulig å bruke Tinder på desktop, er plattformen i all hovedsak tilrettelagt for mobil og nettbrett.

Academic Singles har mer enn 200 000 brukere

Gratis registrering

Academic Singles har er ganske likt konsept som EliteSingles, men med over 200 000 brukere er det verdt å nevne den populære datingsiden. Kjønnsfordelingen er god også for denne datingtjenesten, og du får forslag til aktuelle partnere basert på en vitenskapelig personlighetstest. Plattformen er enkel og brukervennlig, og du finner fort frem til ulike funksjoner.

Happn har mere enn 100 millioner brukere over hele verden

Gratis registrering

Foretrekker du datingtjenester som minner om Tinder, er Happn en populær datingapp som stadig øker i popularitet blant norske brukere. Konseptet baserer seg på at du får opp brukere som du har passert på gaten i virkeligheten, forutsatt at dere begge to har Happn og bruker appen aktivt. De har mange unge medlemmer og er en spennende plattform for å flørte. Akkurat som Tinder, finnes det ingen personlighetstester og det er begrensede muligheter for å søke frem passende kandidater.

Hvordan lykkes med nettdating?

Uansett hvilken datingtjeneste du velger, er det viktig å lage en god profil og ta visse forholdsregler. Det kan være en del konkurranse på datingsidene, og du bør velge gode profilbilder og skrive en tiltalende tekst. De aller fleste datingtjenestene vil hjelpe deg med å lage en god profil om du føler deg usikker.

Du bør også tenke over hva du skal skrive til andre medlemmer når du sender melding, da god kommunikasjon er avgjørende for å bygge relasjoner. Gjør det så enkelt som mulig for den andre parten å svare deg ved å alltid stille spørsmål i meldingene dine. Ta gjerne opp litt morsomme og interessante tema, og ikke bare seriøse emner. Prøv å få en fin balansegang, og kos deg med flørtingen.

Skrevet av jennie

Annonsering

Datingnorge.no er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike datingsider.

Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en datingisde dersom vedkommende registrerer seg og/eller kjøper et abonnement.