Hvordan vi tjener penger

Datingnorge.no er en side der vi skriver om temaer innenfor dating. Du kan blant annet lese anmeldelser om de mest populære datingsidene, og tips om dating generelt. Vårt mål er å hjelpe våre lesere med å bli mer komfortable med dating. Dette gjøres blant annet gjennom personlig utvikling. 

Vi har også som mål å være subjektive i anmeldelsene vi skriver, slik at du som leser får en best mulig erfaring med siden. Her kan du lese om hvordan vi tjener penger på siden og hvordan vi jobber.

Markedsføring 

For å drifte siden har vi avtaler med forskjellige leverandører med en provisjonsbasert løsning. Dette vil si at dersom en av våre lesere melder seg på en datingside gjennom oss, får vi et honorar. Dette kalles “affiliate marketing”. 

Denne løsningen er hva som passer best for vår side, da vi vil at tjenesten skal være gratis. Vi legger som nevnt også stor vekt på at alt innholdet på siden skal være ærlig, slik at våre lesere kan velge de tjeneste som passer best for dem. Vi jobber også konstant med å forbedre tjenesten på forskjellige måter. Dette handler blant annet om å konstant publisere nytt innhold, vedlikeholde siden og oppdatere den.
Vi bruker også mye ressurser på SEO slik at nettsiden blir synlig i Google. Affiliate gjør også at vi slipper å bruke pop-up annonser eller store bannere på siden. Dette er noe vi mener at gjør brukeropplevelsen dårligere, i tillegg til at det kan være svært irriterende. 

Noen av våre brukere lurer på om anmeldelsene blir påvirket av hvor mye provisjon vi mottar. Som nevnt er vi opptatt av at innholdet skal være ærlig, så du kan være trygg på at dette ikke er tilfellet. Dette vil si at tabellene på siden kun er basert på faktorer som antall brukere, brukervennlighet, kvalitet på tjenesten og lignende. 

Hvem kan markedsføre på siden? 

Noen av våre brukere lurer på om anmeldelsene blir påvirket av hvor mye provisjon vi mottar. Som nevnt er vi opptatt av at innholdet skal være så korrekt som mulig, så du kan være trygg på at størrelsen på provisjonen kun en liten faktor i helhetsvurderingen. Med andre ord er tabellene på denne nettsiden i hovedsak basert på faktorer som antall brukere, brukervennlighet, kvalitet på tjenesten og lignende.

Det skal også nevnes at det ikke er mulig å endre anmeldelsene på siden vår. Dersom vi har gitt din side en dårlig vurdering, kan du for eksempel ikke betale for at vi skal gjøre den god. Dette gjelder også hvis vi har funnet punkter ved siden som trekker ned. 

Hvordan jobber vi med siden? 

Vi fokuserer på å skape nyttig innhold for våre brukere, og vi publiserer nytt innhold regelmessig. I tillegg sørger vi for å oppdatere innholdet slik at alt som står i artiklene og anmeldelsene er korrekt. Vi finner også hva som er mest relevant og skrive om, og lager artikler basert på dette. 

I tillegg bruker vi også mye tid og ressurser på SEO. Dette er for at vi skal få en høyest mulig spredning slik at vi når de vi ønsker. SEO er noe som er svært krevende, og som krever høy kompetanse. 

Kontakt 

Dersom du ønsker mer informasjon om siden eller har andre henvendelser kan du benytte deg av vårt kontaktskjema.