Beste chattesider i Norge

Vi har testet de beste chattesidene i Norge, dette er hva vi fant ut

De fleste mennesker ønsker i løpet av livet å finne den rette. Det er mange definisjoner på meningen av livet, men for majoriteten av mennesker vil nok det å dele livet med en annen, og muligens også bygge en familie sammen, rangere høyt. Dessverre virker dette målet ganske så uoppnåelig for enkelte mennesker.

Jo lengre de går single, jo mer uoppnåelig føler disse individene at det å møte den rette blir. Det er jo tross alt mye enklere å møte andre når en er ung og aktiv innen skole, idrett, og andre organisasjoner. Med fulltidsjobb og andre forpliktelser kan dette være tøft. Heldigvis finnes det derimot en rekke chattesider i Norge som gjør denne jobben noe enklere.

Dersom du navigerer deg gjennom de beste chattesider i Norge, så vil du raskt innse at det er ganske mange likesinnede her. Dette betyr gode muligheter for å møte en åpen og spennende person du kan dele livet med. Samtidig er det også mange chattesider som ikke er veldig attraktive. Å skille mellom sidene kan være en utfordring i seg selv.

Vi har derfor valgt å gå gjennom de beste chattesider i Norge, slik at valget blir noe enklere for deg. I vår vurdering får du innsikt i noen av styrkene og svakhetene til de beste chattesider i Norge for øyeblikket. På den måten slipper du å navigere deg gjennom jungelen av alternativer. Dermed kan du fokusere ene og alene på det viktigste – nemlig å finne den rette.

Kvalitetssikring av de beste chattesider i Norge

I vår test av de beste chattesider i Norge har vi valgt en rekke faktorer for å vurdere de forskjellige sidene. Blant annet har vi sett på hvor enkelt det er å både registrere seg og benytte sidene til aktøren. Vi har også sett på hvor mange aktive medlemmer sidene, da det tross alt er gunstig for deg med flere fisk i havet.

De moderne algoritmene for matching mot aktuelle kandidater, og ikke minst prisen på tjenesten er også vurdert her. Nedenfor har vi gått gjennom de 6 beste chattesider i Norge for øyeblikket. De tilbyr alle tjenester som kan hjelpe deg godt på vei med å løse opp i problemene med å finne din utkårede.

Blant de beste chattesider i Norge kommer det kanskje ikke som noen stor overraskelse at Match rangerer høyt. Selv de som ikke benytter chattesider i Norge vet hvem denne siden er. Det kommer ganske enkelt av at Match spenner bredt, og alt fra den purunge studenten til eldre mennesker er å spore hos denne tjenesten.

Med sine 20 millioner aktive medlemmer på verdensbasis, og litt over 300,000 medlemmer i Norge, så er Match utvilsomt en side med mange potensielle partnere. De er mindre spesialiserte, men det store antallet brukere er selvfølgelig verdt å vurdere om du har prøvd å finne personer innenfor din omgangskrets uten å lykkes.

Registreringen hos Match er både gratis og enkel. Dette gjelder også personlighetstesten som tar rundt 20 minutter. Sistnevnte er for øvrig tiltenkt å matche deg opp mot andre passende individer, slik at du ikke skyter helt i blinde. Skal du chatte med noen av de matchende individene eller andre brukere, så vil du måtte registrere deg.

Det koster 379 kr i måneden, men med en fin rabatt ned til 199 kr i måneden om du velger et 6 måneders abonnement. Sett over ett er dette en rimelig pris, da du tross alt når ut til 300,000 potensielle partnere som er på søken akkurat som deg. Dessuten er teknologien som følger med også dermed veldig billig.

Algoritmen til Match er det nemlig få som kan konkurrere med. Det er helt enkelt fordi Match sitter på store data i henhold til hvilke typer mennesker som matcher best opp mot hverandre. Dersom algoritmene anbefaler deg å chatte med en person du kanskje ikke liker med en gang, så er det verdt å gi det en sjanse hos Match. Det er teknologien deres som har sørget for millioner av matcher.

Gratis registrering

Høyere utdanning er for mange et krav til sin partner. Dersom du stiller høy intelligens og hardt arbeid, og kanskje til og med inntekt, som viktige faktorer, så kan EliteSingles være riktig for deg. Siden tiltrekker seg 30 millioner høyt utdannede mennesker verden rundt, hvorav omtrent 120,000 er aktive på den norske siden.

Det er dermed slik at EliteSingles har spisset seg inn på en nisje. Dersom du absolutt utelukker alle uten høy utdanning, så er det tross alt ikke vits i å se gjennom alle disse profilene. Ønsker du noen å dele livet med, og mener at ting best deles med likesinnede i henhold til intelligens, så er EliteSingles et godt sted å starte din letejakt. Kjønn, alder, og andre faktorer er derimot spredt også her.

Registreringen er smertefri hos EliteSingles, og du spørres i grunn kun om spørsmål du kan forvente deg av en slik prosess. Det gjør at du etterlates med et positivt inntrykk med en gang, slik at du går inn i den 30 minutter lange personlighetstesten med et smil om munnen. Her er også spørsmålene elementære, og de skal kartlegge din personlighet, fremfor å teste deg.

Testen vil matche deg opp mot individer som algoritmene mener er passende for deg. Dersom du skal kontakte disse, så må du som hos alle de andre beste chattesider i Norge skaffe deg et abonnement. Hos EliteSingles faller prisen midt på treet, selv om det er verdt å nevne at det er ganske så store rabatter ved lengre abonnement.

EliteSingles er en seriøs nisjeside. Dersom du er på utkikk etter noen med høyere utdanning, og dette er absolutt krav for deg, så er denne chattesiden en du absolutt bør vurdere. Prisen her er rimelig, spesielt med tanke på hvor spisset din søken vil bli, samt hvor gode algoritmene er til å matche deg med den rette personen.

Gratis registrering

Academic Singles er nok en chatteside som tar sikte på å hjelpe deg med å finne en person med høy utdanning. Dersom du allerede har sett deg ut dette som et spesifikt mål, så bør det ikke være noen tvil om at Academic Singles er en av de beste chattesider i Norge for nettopp denne nisjen. Dette er en veldig seriøs chatteside å regne.

Ved å utelukkende fokusere på mennesker med høyere utdanninger, så hjelper Academic Singles deg med å vrake profiler som du uansett aldri ville vært interessert i. Du vil neppe være interessert i alle med høy utdanning, men i hvert fall vil du her kunne velge og vrake i de mest aktuelle alternativene for å bli din partner.

Academic Singles er ikke den blant de beste chattesider i Norge med flest medlemmer. Allikevel er de litt over 100,000 medlemmene som nevnt spisset inn på en nisje. Ser du etter en partner med høyere utdanning, så er det lovende å kunne tråle gjennom såpass mange aktuelle profiler. Dermed har det ikke noe å si at antall aktive medlemmer er noe mindre her.

Etter å ha gjennomgått den hurtige og minimaliserte registreringen, så vil du bli bedt om å gjennomføre en personlighetstest. Denne varer i omtrent 15 minutter, og testen er utgangspunktet for algoritmen som skal matche deg opp mot aktuelle kandidater. Blant de beste chattesider i Norge er det ingen tvil om at Academic Singles sin algoritme rangerer høyt.

For å kontakte andre medlemmer skal du registrere deg med et Premium-abonnement. Velger du et helårsabonnement, så får du en god rabatt på den månedlige kostnaden. Ved hjelp av et helårsabonnement får du dessuten litt ekstra tid på å chatte med andre brukere. Investeringen ville uansett ikke skadet om du fant kjærligheten øyeblikkelig.

Gratis registrering

C-date befinner seg innen nisjen som er best kjent som Casual Dating, noe navnet til tjenesten selvfølgelig er en forkortelse for. Konseptet går ganske enkelt ut på uforpliktende chatting og møter, noe som har blitt veldig populært med årene. Dette er passende for både single, personer i forhold, og ikke minst par.

Med sine over 39 millioner aktive medlemmer på verdensbasis, så understreker C-date behovet for Casual Dating. Rundt 500,000 av disse medlemmene befinner seg i Norge. Dersom du er en av de mange som kanskje leter etter en liten flørt, fremfor et livslangt forhold, så er C-date en av de beste chattesider i Norge for nettopp dette.

Dette understrekes ikke minst av deres målrettede test. I stedet for en test i henhold til personlighet, så gir C-date deg en test som baserer seg på seksuelle preferanser. Det betyr i praksis at du skal svare på spørsmål som faktisk er aktuelle for dine intensjoner, fremfor tørre og kjedelige spørsmål som neppe gir deg uforpliktende møter.

Etter omtrent 10 minutter vil du være ferdig med testen. Du kan beholde svarene anonymt, samt laste opp anonym info og bilder. Dette er unektelig viktig for Casual Dating. C-date er blant de beste chattesider i Norge når det gjelder privatlivet, noe som er lovende dersom du for eksempel ønsker å gå litt under radaren.

Kvinner får et helt gratis abonnement, mens menn vil være nødt til å velge en betalt versjon. Til gjengjeld vil menn få en god rabatt dersom de velger et helårsabonnement. Løsningen sikrer for øvrig en god balanse mellom menn og kvinner. På denne måten får brukerne økte sjanser til å møte en person for et uforpliktende møte.

Gratis registrering

Blant de beste chattesider i Norge er det fort gjort å tenke at de fleste er egnet for yngre mennesker. Dating på nett er derimot på ingen måte reservert for denne gruppen, selv om de unektelig utgjør majoriteten. Singles50 er et perfekt eksempel på at også de eldre, da nærmere bestemt de over 50, chatter på nett.

Siden har litt over 60,000 medlemmer, der majoriteten altså er rundt 50 år. På denne måten kan du luke ut de yngre individene, dersom disse ikke er av interesse for deg. Noen yngre liker tross alt eldre partnere, mens noen eldre liker yngre partnere. For begge disse personlighetene er det nyttig med Singles50.

Registreringen er rask, og her skal du bare fylle inn et standard kontaktskjema. Så snart dette er fylt ut, så kan du gjennomgå testen til Singles50, som inneholder 34 spørsmål og tar omtrent 15 minutter. Det er en enkel, men ganske så viktig test, da det er denne som matcher deg opp mot andre.

Som en av få sider lar Singles50 deg sende ut en enkeltmelding til kontaktforslagene dine. Du får derimot ikke muligheten til å utføre flere handlinger før du velger et abonnement. Her får du et par forskjellige alternativer, der årsabonnementet på bare 299 kr i måneden er et fornuftig valg.

Gratis registrering

Badoo er en av verdens største chattesider, men også blant de beste chattesider i Norge. Med over 130 millioner medlemmer verden over, samt rundt 100,000 nordmenn, så kan du møte mange mennesker på denne siden. Dette er derimot en veldig generell chatteside.

Det internasjonale potensialet er til gjengjeld spennende her. Mange ender opp med å dele livet med noen fra samme nabolag, by, og ikke minst land. Sjansene for at den rette befinner seg i Norge er derimot ikke nødvendigvis så veldig store, og med 130 millioner mulige partnere, så gir Badoo deg gode sjanser.

De rundt 100,000 nordmennene som befinner seg på siden gjør dessuten Badoo til en av de beste chattesider i Norge akkurat nå. Ikke bare er antallet aktive medlemmer høyt, men du får her også internasjonal teknologi med på kjøpet, fra en av verdens største chattesider.

Badoo lar deg chatte helt gratis, selv om mange velger å kjøpe oppgraderinger. Du kan blant annet kjøpe deg til å ranke høyere hos andre. For et livstidsabonnement på bare 500 kr er derimot alle oppgraderinger dekket. Mange av de andre beste chattesider i Norge koster rundt denne summen per måned, slik at Badoo er et budsjettvennlig og spennende alternativ samtidig.

Gratis registrering

Konklusjon

Det å skulle velge ett av alternativene er kanskje ikke så enkelt fortsatt. Allikevel har du derimot i denne artikkelen fått innblikk i hvilke styrker og svakheter noen av de beste chattesider i Norge har.

Når du skal velge en chatteside, så er muligens det viktigste å finne ut av hvem du er og hvem du leter etter. Det lar deg enten gå for en generell chatteside, eller kanskje utelukke enkelte kandidater ved å velge en nisjeside. Uansett er det mange flotte alternativer der ute for å møte den rette ved hjelp av chattesider.

Skrevet av jennie

Annonsering

Datingnorge.no er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike datingsider.

Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en datingisde dersom vedkommende registrerer seg og/eller kjøper et abonnement.