Beste casual datingsider

Vi har testet de beste datingsidene for casual dating

De fleste datingsider setter sitt hovedfokus på å finne den perfekte partneren for deg. Dette er blant annet basert på lange personlighetstester for å øke sannsynligheten for å finne en langvarig partner. På den andre siden er ikke dette hva alle er ute etter. Enten du har funnet ut at du ikke ønsker en partner å dele livet med, eller om du ikke ønsker det akkurat nå, finnes det alternativer for deg. Det finnes flere datingsider som er laget for mer casual dating. 

Dette er et stort pluss, da det kan være en utfordring å finne uforpliktende forhold på en side der alle er ute etter å finne den store kjærligheten. I denne artikkelen skal vi legge frem og forklare konseptet bak de beste sidene for casual dating. Det er også nevneverdig at selv om noen sider har utviklet visse konsepter, er det ikke nødvendigvis slik at dette definerer tjenesten. 

Hva er casual dating og hvem passer det for? 

Selv om vi lever i en verden som er preget av filmer som fremstiller at det viktigste i verden er å møte en partner å dele livet med, er det ikke slik for alle. Dette kan det være en rekke grunner til. For eksempel kan det være at du er i en periode der du trenger å fokusere på deg selv før du kan møte en partner. På den andre siden betyr ikke dette at du trenger å være helt alene, og da kan det være fint med en flørt. 

Casual, eller uforpliktende dating handler om å møte noen uten forpliktelser. Det finnes ikke en ren definisjon, da alle relasjoner vil variere basert på begge parters behov. Da man kan si at casual dating ikke er for alle, er det veldig positivt for deg som ønsker en slik relasjon at internettet er til stede. Dette gjør det lettere å møte personer som er ute etter det samme som deg selv. 

Det er også en ny tid der det ikke er like tabu med slike relasjoner. Dette handler nødvendigvis ikke om one night stand kultur. Det har faktisk blitt mer og mer vanlig å fokusere på karriere før man finner en å slå seg til ro med. Dette er i motsetning til tidligere, da man giftet seg og fikk barn i en ung alder. 

Hvem casual dating passer for er det heller ikke noe fasit på. Det er rett og slett slik at det passer for de som er interesserte i det. Du vil kanskje blir overrasket av å finne ut hvor mange gifte personer du finner på disse sidene. Poenget er at du vil finne alle forskjellige typer mennesker som er ute etter casual dating. Hvis dette er noe for deg har vi funnet de tre sidene vi mener passer best, nemlig C-date, Victoria Milan og Match.

C-date

C-date er en stor internasjonal datingside med over 36 millioner brukere på verdensbasis. Dette er for mange førstevalget når det handler om casual dating, og C-en står faktisk for casual. De har en god kjønnsfordeling med 52% kvinner og 48% menn. Dette kommer blant annet av at kvinner ikke trenger å betale for å bruke tjenesten. De legger stor vekt på å beskytte brukerne sin anonymitet og unngå falske profiler på siden. De har blant annet manuelle bildekontroller, noe de færreste sider har. Videre har de en brukervennlig side som er enkel å bruke. 

Registreringen er lagt opp slik at du skal ha best mulig utgangspunkt når du blir matchet med andre brukere. Du får blant annet svare på spørsmål om hvorfor du har valgt C-date. Dette er for eksempel for å flørte, møte single, ha en diskret affære og så videre. Videre er det også spørsmål om hva som tenner deg og geografisk område. 

Matchingen fungerer ved at du får opp andre brukere basert på dine svar om blant annet seksuelle preferanser. Det er også slik at du er nødt til å spørre andre brukere før du kan se bildene deres. Denne funksjonen er noe vi liker svært godt på en side som denne. 

Slik som alle andre datingsider har man valget mellom å benytte seg av et gratis medlemskap eller et betalt. Som nevnt får kvinner gratis tilgang til hele tjenesten. Dersom du er mann og for eksempel ønsker å sende meldinger til andre brukere er du nødt til å skaffe deg et betalt medlemskap. Prisene varierer ut ifra hvor lenge du ønsker å være medlem, og det billigste medlemskapet koster 449 kroner i måneden over 12 måneder. Videre kan du også velge 3 måneder for 799 kroner i måneden eller 6 måneder for 649 kroner i måneden. 

Gratis registrering

Victoria Milan

Dette er en datingside som er litt utenfor normalen. Konseptet er basert på at brukere skal kunne finne personer å være utro med. Men selv om det startet slik, har siden utviklet seg i en litt annen retning. Om det er moralsk riktig eller ikke er et annet spørsmål, men siden er svært populær. De har faktisk flere hundre tusen norske brukere, og dette er blant annet fordi de har lagt mye arbeid inn i å utvikle tjenesten.

Selv om det kanskje er åpenbart, legger de spesielt stor vekt på anonymitet for brukerne sine. Dette er blant annet gjennom en rekke forskjellige funksjoner som anonyme bilder, ingen personlig informasjon og anonyme brukernavn. I tillegg sørger de blant annet for at de ikke er synlige på bankutskriften din og “panikk-knapp” som gir deg muligheten for å bli flyttet til en annen side med en gang hvis behovet dukker opp. 

Registreringen starter som vanlig med at du skriver litt generell informasjon om deg selv. Videre vil du få en rekke forskjellige spørsmål. For det første blir du spurt om hva du ønsker å få ut av tjenesten. Her er det blant annet alternativer som “noe langvarig”, “en rask affære” eller kun at man er nysgjerrig og vil se litt hvordan tjenesten fungerer. Du får også spørsmål om hva som tenner deg, og her er du nødt til å velge tre svar fra en rekke forskjellige alternativer. 

Siden gir deg mulighet til å søke etter andre brukere ved hjelp av filter. Du kan for eksempel sette dette filteret etter kjønn, alder og bosted. Dette gjør det åpenbart lettere å finne personer som passer til hva du er ute etter. Du har også muligheten til å sende “gaver” til personer du er interessert i å snakke med. 

Da Victoria Milan, slik som C-date er laget for uforpliktende dating, er det viktig å huske på dette når du bruker siden. Det er for eksempel ikke en god ide å starte samtaler på en veldig seriøs måte. De fleste på siden er der for spenningens skyld, så hold samtalene lekende. 

Også på denne siden har du fire forskjellige medlemskap der prisene varierer ut fra hvor lenge du ønsker å være medlem. Medlemskap i en måned koster 399 kroner og er det dyreste. Du kan også velge 3 måneder for 299 i måneden, 6 måneder for 219 kroner i måneden eller 12 måneder for 199 kroner i måneden. Det er også et poeng at avhengig av hvilket medlemskap du velger får du også kreditt som du kan bruke på siden. 

Gratis registrering

Match

Match er ikke en side som er laget for casual dating. Dette er hva man kaller en generell datingside, som vil si at alle mulige typer mennesker kan bli medlem. Dette er også en side med svært mange medlemmer, og de får over 6600 nye norske brukere hver måned. Men selv om siden ikke direkte er laget for casual dating, synes vi fortsatt at dette er et godt alternativ. 

Det finnes som nevnt alle slags type brukere, så dette er et godt alternativ dersom du ønsker en rask flørt. Du kan også tenke deg at for eksempel en sommerflørt går under kategorien casual dating. Opplevelsen blir kanskje ikke helt den samme, da forventningene er annerledes, men man kan uansett aldri vite utfallet av å møte en ny person. 

Når du lager en bruker hos Match, tar du en personlighetstest som virkelig går i detaljene. Dette er fordi de har en algoritme som analyserer og matcher deg med andre brukere du passer spesielt godt med. Denne matching funksjonen er blant annet hvorfor Match har en veldig høy suksessrate. Du får også spørsmål om du er klar for et forhold. Dersom du kun er ute etter casual dating anbefaler vi at du er ærlig om dette. 

Denne tjenesten er også relativt billig dersom du velger det lengste abonnementet. Hvis du melder deg opp i 6 måneder koster tjenesten kun 189 kroner i måneden. Videre tilbyr de også medlemskap i 3 måneder for 249 kroner per måned, eller betaling per måned uten binding for 379 kroner i måneden. 

Gratis registrering

Sammendrag 

Dersom du er ute etter noe mindre seriøst, er det altså fullt mulig å gjøre dette via nettdating. Enten du er ute etter en kort flørt, et one night stand eller noe annet, gjør nettdating det enklere å møte personer som er ute etter det samme. Selv om alle sidene i denne artikkelen krever at du betaler for å bruke tjenestene, kan du opprette gratis bruker og teste de ut før du bestemmer deg.

Skrevet av jennie

Annonsering

Datingnorge.no er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike datingsider.

Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en datingisde dersom vedkommende registrerer seg og/eller kjøper et abonnement.