Anmeldelse av Singles50

Singles50 er utelukkende rettet mot deg i alder 45+

Hjemmesiden til Singles50

Hva vi likte

  • For deg i en alder av 45+
  • Mange medlemmer i Norge
  • Både gratis og premiumversjon
  • Enkel å bruke

Egenskaper

  • Passer best for: Det fleste
  • Gratisversjon: Ja
  • Premiumversion: Ja
  • Fordeling: 57% kvinner og 43% menn
  • Største ulempe: Passer ikke for medlemmer under 45 år

Når en skal begi seg ut på dating, så er en gjerne ung og klar for å finne den rette. Det er derimot ikke alle som lykkes, og mange ender opp med å til slutt skilles fra den de trodde var perfekt. Kanskje har de da til og med barn, og er godt over 50 år. Hvor skal en så henvende seg for å finne den rette partneren å dele resten av livet sitt med?

Har en passert 50 år, så er en tross alt ikke like aktiv som en gang var. Studier, fritidsaktiviteter, og til og med jobb har helt sikkert enten svunnet hen eller etablert seg med årene. En har liksom blitt litt rusten på det å drive med dating. Det er nettopp her dating på nett, og da spesielt datingsider slik som Singles50, er veldig nyttige å benytte seg av.

Singles50 er mest sannsynlig den best kjente datingsiden for de over 50 på nett i dag. Her er, som en kan gjette fra datingsidens navn, majoriteten av brukerne over 50 år gamle. Dette innebærer at du som også er over 50 år og søker etter en partner å dele resten av livet med, slipper å se gjennom en rekke uaktuelle profiler før du finner den rette.

Men uansett om du akkurat har hørt om Singles50, eller har kanskje har vært klar over siden en god stund, så vil du helt sikkert ha mer informasjon om datingsiden. I vår Singles50 anmeldelse skal vi gå gjennom en rekke aspekter ved denne siden, slik at du bedre kan avgjøre hvorvidt det er denne datingsiden som potensielt kan hjelpe deg med å finne den rette partneren.

Generelt om Singles50

Singles50 er som nevnt i introduksjonen, og som navnet indikerer, en side for single over 50 år. Datingsiden har vært en av de desidert mest populære sidene blant den eldre generasjonen over det siste tiåret. Det har som nevnt først og fremst vært grunnet evnen til å kunne luke ut de yngre menneskene, som ofte ikke er relevante for de over 50.

Det er mange som har klart å finne kjærligheten gjennom Singles50. For selv om en over 50 år, så finnes det fortsatt mange år igjen av livet der en mest sannsynlig ønsker å tilbringe tiden sammen med en annen. Singles50 hjelper deg å oppnå denne drømmen, ved å pakke inn en klassisk datingside i teknologi som også den eldre garde enkelt kan forstå seg på.

Herunder faller blant annet goder slik som en enkel registrering, noe vi vil se nærmere på nedenfor. Funksjonene er også tilpasset målgruppen på mennesker over 50 år, slik at en enkelt kan sette seg inn i disse. Det er også veldig enkelt å navigere rundt på sidene, slik at en raskt kan få innsikt i de forskjellige delene av datingsiden.

Med Singles50 kan du i løpet av kort tid få satt opp din datingprofil og gjøre deg bekjent med siden. Slik kan du finne den rette over nett, fremfor å forsøke i evigheter å lete rundt i egen hjemby. Kanskje befinner faktisk kjærligheten seg i hjembyen også, men dere vanker muligens ikke i de samme kretsene. Uansett hva ditt tilfelle er, så kan Singles50 i hvert fall åpne mange dører for deg!

Registrering

Registreringsskjema hos Singles50

Ved mange datingsider ender nordmenn opp med å stoppe opp allerede ved registrering. Vanskelige prosesser, haugevis med spørsmål, eller rett og slett trege sider kan føre til nettopp dette. Singles50 er heldigvis en av de sidene som lar deg hurtig registrere din profil, uten noen problemer overhodet. Her går hele prosessen med registrering unna på mellom 15 og 20 minutter.

Du skal først fylle ut et enkelt skjema, der du blant annet bekrefter ditt navn, din alder, og din e-post. Etter at dette skjemaet er fylt ut, som forøvrig kun krever basisinformasjon, så skal du gå gjennom en viktig runde med spørsmål. Her mottar du 34 mer eller mindre enkle spørsmål som det er veldig viktig at du konsentrerer deg om. Disse er nemlig viktige for den algoritmen Singles50 bruker.

Spørsmålene belager seg på hvordan din personlighet er, hva slags partner du ser etter, samt hva dine preferanser ellers er. 34 spørsmål kan høres mange ut, men dette går fort unna mens du lærer deg selv bedre å kjenne. Sånn sett er dette også god oppvarming for å date, og totalt vil spørsmålene ta de fleste rundt 15 minutter.

Så snart registreringen er over, så vil du kunne sette i gang med å se dine første kontaktforslag. Her er det, basert på de spørsmålene du akkurat har besvart, lagt til en rekke forslag for hvem du bør kontakte til å begynne med. Dette er en fin introduksjon til datingsiden, men du kan eventuelt også søke gjennom profiler på egenhånd, dersom du ønsker å gjøre dette.

Singles50 medlemmer

Et stort antall medlemmer er ofte et godt tegn for en datingside. Først og fremst er dette positivt i den grad at en da får flere personer en kan knytte kontakt med. Det gamle ordtaket som snakker om mange fisker i havet er tross alt en av de største fordelene med nettdating, da en ikke er begrenset til sitt eget lille nettverk av venner og bekjente.

Allikevel er ikke nødvendigvis mange medlemmer det viktigste med en datingside. Dersom en søker en partner over 50 år, så er Singles50 et mye bedre alternativ enn mange andre sider. Det er ganske enkelt fordi medlemmene deres faktisk er i denne alderen. Da slipper en å se gjennom en haug av profiler som uansett ikke passer inn i målgruppen.

Så selv om Singles50 ikke har mer enn 60,000 aktive brukere i Norge, noe som er en god del mindre enn andre datingsider, så er dette kun kvalifiserte brukere. Det vil si, dette er brukere som du mest sannsynlig kan få en god tone med, da de alle faller inn under ditt krav om alder. Dette er en god start på dine sjanser for å finne den rette.

Dessuten er det viktig å bemerke seg at medlemmene hos Singles50 generelt sett er ganske jevnt fordelt mellom menn og kvinner. Et vedvarende problem er at datingsider ofte har mange flere menn enn kvinner, slik at det er vanskeligere for menn å finne en passende partner. Hos Singles50 er derimot kjønnsbalansen god blant de rundt 60,000 medlemmene.

Funksjoner

Der selve registreringen er gratis, så vil du måtte velge et abonnement for å få tilgang til funksjoner. Gratisversjonen er nemlig begrenset til selve prosessen med å registrere deg, samt å motta kontaktforslag. Når du ser de mange attraktive profilene som en etter en ønsker å komme i kontakt med deg, så kan du derimot velge et betalt abonnement, noe vi går mer inn på i neste seksjon.

Uansett vil abonnementet gi deg tilgang på en rekke forskjellige funksjoner. Den beste av disse er selvfølgelig kontakten med andre brukere. Det er få ting som slår det å få sommerfugler i magen igjen ved å sende meldinger til en annen person. Hos Singles50 får du gjennom ditt abonnement et ubegrenset antall meldinger frem og tilbake.

Mange gode funksjoner knyttet opp mot bilder finnes også, der du for eksempel kan lage ditt eget galleri, eller deler bilder med andre profiler. Du kan selvfølgelig også sende andre ting gjennom chatten hos Singles50. Denne chatten er for øvrig sikret og kryptert, slik at det som skrives her blir mellom deg og den andre personen du velger å snakke med.

Den kanskje viktigste, og beste funksjonen, kommer derimot allerede underveis i registreringen. Singles50 belager seg på sin algoritme for å matche deg med aktuelle profiler, og med tanke på hvor effektiv denne er, så må det sies at dette er den beste funksjonen. For leter du etter en passende partner på over 50, er det få algoritmer som slår den Singles50 benytter.

Pris

Det er vanskelig å sette en pris på en datingside. Finner en den rette partneren å dele resten av livet med, så kan det jo tross alt argumenteres for at en datingside er uvurderlig. Allikevel skal en selvfølgelig også holde et øye med prisen i henhold til andre alternativer, og til og med om en potensielt bør melde seg på flere datingsider om det er forsvarlig i henhold til budsjett.

Singles50 priser seg generelt sett slik mange andre datingsider i markedet gjør, der det ikke overraskende gis ganske store rabatter for å melde seg på i lengre tid. Dette er tross alt på bakgrunn av det at mange finner kjærligheten ganske raskt, og da er det forståelig at en datingside ønsker å sikre seg litt. Det er en prisforskjell på 200 kr per måned fra det korteste til det lengste abonnementet.

Du kan nemlig registrere deg for 3 måneder, der du skal betale 499 kr per måned i gebyr. Til motsetning vil et abonnement for 12 måneder komme på 299 kr per måned. Da skal en tenke over at en er bundet til et helt år, men samtidig er det en ganske god deal med kun 299 kr i måneden. Registrerer du deg for 6 måneder, så vil dette koste deg 399 kr i måneden.

Helhetlig sett er prisen på medlemskapet her noe høyere enn hos den gjennomsnittlige datingsiden. Sammenligner en derimot prisen med datingsider innenfor den samme nisjen, så ligger den omtrent på samme nivået. Som nevnt er derimot ikke prisen det viktigste når du velger en datingside, men det er verdt å sammenligne alternativene. Her er derimot Singles50 ganske bra.

Utforming av profil

Hvordan du utvikler din profil er noe av det viktigste på en datingside, og dette gjelder naturligvis også for Singles50. Her får du en rekke forskjellige alternativer. Det aller viktigste er at din profil er ærlig, og at du for eksempel ikke lirer av deg skryt, slik som at du elsker å gå tur, dersom du egentlig bare er en person som sitter inne mesteparten av dagen.

Sørg for at din biografi går rett på sak, og at det er en fengende tekst her. Muligens kan du spørre om hjelp fra venner og familie til å skrive denne. Det er også viktig å ha et bilde i god oppløsning som viser hele deg. Mange styrer tross alt unna profiler som ikke inkluderer hele kroppen. Singles50 gir deg gode muligheter for å laste opp flotte bilder med høy oppløsning.

Det lønner seg dessuten også å laste opp flere bilder til ditt galleri, slik at interesserte brukere kan se mer av deg. For mange er det et rødt flagg dersom personen ikke deler nok av seg selv i form av bilder og tekst, men heldigvis er Singles50 ganske åpen i form av utforming av profil.

Sammenligning med andre datingsider

Det finnes flere andre datingsider for eldre internasjonalt. Her hjemme i Norge er det derimot nærmest kun 50PlusMatch som konkurrerer med Singles50. Denne siden er på mange måter ganske lik, men med litt færre medlemmer og mindre aktivitet. Prisene på abonnement starter på lave 99 kr i måneden, men dette er uten mange av funksjonene hos Singles50.

Dessuten er selvfølgelig også eldre å finne på andre datingsider. Match.com, Academic Singles, og EliteSingles er et lite utvalg av de mer generelle datingsidene der eldre også befinner seg. Selv om en kan møte mange potensielle kandidater der, så skal en alltid huske på at en for hver 50 åring kan være nødt til å luke ut flere titalls uaktuelle kandidater.

Totalvurdering av Singles50

Singles50 er sett over ett den beste datingsiden for de over 50 år. Her kan en gjennom en rask og enkel registrering raskt kontakte rundt 60,000 medlemmer. Kjønnsbalansen er god, slik at det ikke er en overflod av menn, slik som hos så mange andre datingsider.

Du vil naturligvis ikke her støte på like mange medlemmer som hos for eksempel Match, men det er allikevel store sjanser for å lykkes. Det er fordi medlemmene her er ytterst relevante, og midt i den målgruppen de over 50 ser etter.

Skrevet av jennie

Annonsering

Datingnorge.no er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike datingsider.

Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en datingisde dersom vedkommende registrerer seg og/eller kjøper et abonnement.