Viktigheten av å optimalisere utseendet i datingmarkedet

Les hvordan du kan fremstå mer attraktiv på datingmarkede

Uansett hva enkelte måtte si er det ingen tvil om at utseende har noe å si når det kommer til dating. Det nytter ikke å si noe annet.

Hvor mye vil alltid være usikkert, men det er ingen tvil om at utseende er viktig ved menns valg av kvinner enn omvendt. Grunnen til dette stammer fra evolusjonen, da kvinner primært har sett etter en mann som kan ta vare på henne og deres avkom. Det er nødvendigvis ikke fortsatt slik, men disse instinktene henger uansett igjen fra millioner av år med evolusjon. Dette gjelder særlig dersom du benytter deg av forskjellige apper som Tinder eller Happn.

Noen menn og kvinner er heldige og blir født med perfekt utseende, og disse er det bare å gratulere. Disse vil alltid få det lettere i datinglivet, og vitenskapen viser også at naturlig pene mennesker generelt får det enklere i for eksempel jobbmarkedet og andre områder.

Vi dødelige blir født med et mer normalt utseende. Dette er det imidlertid ikke noe å fortvile over, da det primært er hvordan du tar vare på utseendet ditt som vil være avgjørende.

Uansett hvordan du ser ut vil det være utrolig mye du kan gjøre for å optimalisere utseende ditt, og dersom du ikke utnytter disse taktikkene til det fulle vil du sannsynligvis ikke utnytte ditt fulle potensiale.

Vi vil her skissere enkle ting du kan gjøre for å være mer attraktiv ovenfor det motsatte kjønn.

Før vi snakker om konkrete strategier er det viktigst å påpeke at det viktigste av alt er at du ser sunn og frisk og generelt. Ser det ut som du er ved dårlig helse vil dette kommunisere alt det motsatte av hva du vil ønske å kommunisere til det motsatte (eller samme) kjønn. Dette stammer tilbake til instinkter fra evolusjonen som reprodusering og overlevelse.

Trening og et sunt kosthold

Det kanskje viktigste av alt er at du passer på vedlikeholde kroppen din. Det er ikke snakk om noe krav om at du må trene 5 ganger i uken og ha masse muskler dersom du er en mann, eller må ha en helt flat mage dersom du ikke er kvinne.

Det er ikke meningen å skape noe kroppspress med en slik artikkel, men det er ikke til å komme fram at dersom du ikke er ved god helse vil dette forhindre deg å utnytte  ditt fulle potensiale utseendemessig, som igjen negativt vil påvirke hvor attraktiv du er.

Det viktigste er å spise relativt sunt og trene et par ganger i uken. Klarer du opprettholde en sunn kropp vil dette være med på å øke attraktiviteten din.

En annen ting som også kan være med på at du ser sunnere ut er naturligvis å få litt farge i ansiktet. Dette er naturligvis lettere å få til på sommeren, men føler du at du ser skikkelig blek og slapp ut kan det være en ide og ta et par runder i solarium. Vær imidlertid klar over at dette kan skape rynker.

Hår og ansiktsoptimalisering

Om håret ditt er stusset riktig vil også ha en stor påvirkning på hvordan du ser ut. Enten du er en mann eller kvinne vil dette kunne få deg til å se mye penere eller mindre pen ut. Mange har som oftest en hårsveis som de fleste vil mene personen passer best med, og dersom du klarer å finne denne hårsveisen er det kanskje best å beholde denne.

Vil du fremstå attraktiv for en stor del av befolkningen er det som oftest å anbefale å styre unna merkelige hårsveiser eller farging av håret med spesielle hårfarger. Du kan nok tiltrekke visse personligheter, men mange vil også miste interessen av dette.

Er du mann er det også ekstremt viktig å stusse skjegget. Et ustelt skjegg kan påvirke utseendet ditt negativt i forhold til om du har barbert skjegget ned til en 4-8 millimeter. Noen vil passe til lengre skjegg, men også i disse tilfellene er det viktig å stusse det, så du ikke ser ut som en person som bor på gaten eller lignende.

Klærne dine teller

Kanskje det dummeste man kan gjøre, og noe som forekommer ofte, er å ikke bruke mye tid og energi på hvilke klær du går med. Klærne dekker som oftest over 80 % av kroppen din og da er det åpenbart at dette vil påvirke ditt generelle utseende. Det er jo ikke slik at kjønnet du ønsker å tiltrekke kun vil se på ansiktet ditt, og uansett vil riktig farge på klærne være med på å fremheve ansiktet ditt i positiv retning.

Når det kommer til hvilke klær man burde kjøpe er dette vanskelig å si generelt. Det viktigste er nok å kjøpe klær med riktig passform som ikke er for baggy. Det gjelder å fremheve kroppen din på en positiv måte.

Annet enn dette vil det alltid se bedre ut dersom du finner klær som matcher hverandre, og aller helst også klær som matcher ansiktsfargene dine.

Mange sier også at skoene teller men dette er feil. Skoene vil påvirke hvordan du ser ut, og det gjelder å også legge inn en liten innsats i forhold til sko. Husk at det viktigste naturligvis er at du går komfortabelt og ikke pådrar deg skader.

Her gjelder det å ikke overdrive, særlig hvis du er en mann. Man ser til stadighet menn som åpenbart har brukt ekstremt mye tid på hvordan du ser ut, og da vil du fort se veldig forfengelig ut. Den mest attraktive mannen vil nok alltid være han som har kledd seg bra uten at det ser ut som han har tenkt noe særlig over det.

Oppsummering

Dette var kun noen korte råd, og det er neppe noen revolusjonerende råd som kommer her heller. Likevel er det viktig og ikke glemme disse elementære tingene.

Det er så enkelt å fikse disse tingene, slik at det vil være unødvendig og ikke bruke tiden det tar for å optimalisere utseendet ditt dersom du først bruker mye tid på å forbedre datinglivet ditt.

Dersom du ikke føler at du har optimalisert utseendet ditt så mye som du kan er det ingenting å fortvile over. Da er det bare å ta tiden til hjelp, og gjerne spørr venner og det motsatte kjønn til tips over ting med utseende man kan forbedre hvor attraktiv man ser ut.

Skrevet av jennie

Annonsering

Datingnorge.no er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike datingsider.

Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en datingisde dersom vedkommende registrerer seg og/eller kjøper et abonnement.