7 enkle triks som gjør deg mer attraktiv

Les om 7 enkle triks som kan gjøre deg mer attraktiv for en partner

Enten du ønsker å bli mer attraktiv for å forbedre sjansene dine til å finne en ny partner, eller for å bare føle deg bedre, er det alltid noe som kan gjøres.

Der det er mange måter man kan bli med attraktiv på, enten dette gjelder personligheten din eller utseendet ditt. Vi vil derfor ta med litt fra begge disse bolkene i denne artikkelen. Vi har fokusert på de tingene som sannsynligvis vil gi deg mest igjen i forhold til minst innsats.

1. Prøv å finn ut mer om den andre personen

Både kvinner og menn blir tiltrukket av en person som har valgmuligheter på datingmarkedet. Dersom du har flere av det motsatte kjønn som er interessert i deg er det mer sannsynlig at du er en person det motsatte kjønn har lyst til å bli sammen med. Det er mange måter å kommunisere dette på.

Den enkleste er å aktivt prøve å finne ut mer om denne personen, for å teste om han eller hun er noe for deg. Ved å stille den du er interessert i spørsmål om han eller henne vil det fremstå som om du prøver å finne ut mer om han eller henne, og at du ikke vil date hvem som helst.

I tillegg til at du fremstår som det man kan kalle en «chooser», er alle interessert i å snakke om seg selv, og man liker som oftest en person som er interessert i seg selv, forutsatt at spørsmålene ikke blir for inngående.

2. Ikke glem klærne dine

Klærne er viktige for ditt helhetlige utseende, og dermed også for hvor attraktiv du er. Å bruke tid på å optimalisere klesstilen din i forhold til kroppsfasong og ansiktsfarge er nok noe av det aller enkleste du kan gjøre i forhold til å forbedre hvor attraktiv du er.

Tenk på deg, klærne utgjør omtrent 80 % av hva andre personer ser av deg. Man trenger dermed ikke være et geni for å skjønne at det har en viss effekt på ditt helhetlige utseende.

Dersom du ikke aner hvor du skal begynne kan man lese mye rundt på nett i forskjellige aviser og blader, eller høre med venner eller bekjente som du vet har et rykte for å kle seg bra.

3. Vær litt kostbar

Noe av det minst attraktive både menn og kvinner finner er en person som virker desperat. Dette subkommuniserer at du ikke har så mange alternativer på datingmarkedet, og uansett hvordan du vrir og vender på dette sjeldent positivt. Mennesker vil alltid ha det de ikke kan få, og derfor lønner det seg ofte å være litt kostbar.

Det handler ikke om å bruke flere timer hver gang du skal sende en melding, eller aldri ta initiativ til et møte. Det handler bare om å ikke løpe til mobilen når den andre personen sender en melding, og ikke sende 5 meldinger på rad så fort den andre personen slutter å svare.

Det er naturligvis ikke alltid så lett å være kostbar dersom du endelig dater en du har vært interessert i lenge. Et triks for å automatisk få et mer kostbart image er å alltid ha forskjellige alternativer i forhold til folk du kan date. Det handler ikke om å være en rundbrenner, men å kanskje ha flere personer du tekster eller drar på date med for å se hvilke muligheter som finnes der ute.

4. Få frem din identitet

Ikke vær redd for å vise fram dine hobbyer og ferdigheter, de er tross alt med på å forme deg som person og det er ærlighet som varer i den lange lengden. Om det så er en sportsaktivitet som volleyball, eller en teknisk ferdighet som for eksempel at du lager hjemmesider – så gjør det deg til en langt mer interessant person om du kan referere til noe annet enn “jobb, skole og venner“. Er det noe du brenner for, eller noe du særdeles mestrer så er det fordelaktig for deg at du får det frem, så lenge du ikke åpenlyst skryter.

5. Ikke vær en klovn

Å være morsom vil alltid være attraktivt så lenge det kommer i små doser. Se for deg kjekkaser som James Bond eller Tom Cruise i Mission Impossible. Dette er ikke karakterer som oser av humor, men kommer med noen små morsomme kommentarer her og der.

Dersom det eneste du prøver å gjøre er å få den andre personen til å le vil du for det første miste mye av spenningen i interaksjonen og kan også fremstå som en person som ikke har så mye erfaring innenfor datingområdet.

Er du en mann er det nok viktigere å fremstå som en mann enn å fremstå som ekstremt morsom.

6. Husk den andre personens navn

De færreste liker når en person man har kjent relativt lenge viser seg å ikke huske hva du heter, eller sier feil navn. På lik linje er det et stort pluss og huske navnet til mennesker du akkurat har møtt. På den måten viser du at du er oppmerksom og at du er interessert i den andre personen.

Å huske navnet på vilt fremmede kan virke vanskelig samtidig som man må holde en samtale gående og nye elementer i situasjonen ofte inntrer. Likevel er det ikke så vanskelig som mange tror, og det er mange forskjellige huskeregler man kan benytte seg av for å huske navn på en eller flere personer som man akkurat har møtt.

7. Ta vare på deg selv

Av evolusjonsmessige grunner ønsker alle naturligvis å være sammen med en partner som har god helse. Bare forestill deg hvor viktig dette var i huleboerperioden når mannen måtte beskytte familien og samtidig fostre opp barna. Disse instinktene henger fortsatt igjen i hjernen vår.

Derfor er det viktig i datingsammenheng at du ikke glemmer å ta vare på helsen din, både innad og utad. Innad så gjør du store fremsteg av å følge et balansert og sunt kosthold. Utad, så er det ikke dumt å vise forfengelighet om du fokuserer på å få frem de beste sidene av deg selv.

Ønsker du å fremstå sunn og frisk utad, så anbefales det å implementere fysisk trening et par ganger i uken. Oppretthold en viss farge og glød i ansiktet er veldig mye gjort.

Skrevet av jennie

Annonsering

Datingnorge.no er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike datingsider.

Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en datingisde dersom vedkommende registrerer seg og/eller kjøper et abonnement.