7 kjennetegn på en kjekkas

Vil du fremstå som er kjekkas på daten? Her er 7 egenskaper som kjennetegner en kjekkas

Men hører gjerne jenter snakke om noen gutter som noen skikkelig kjekkaser, og det kan være frustrerende dersom man ikke føler man ofte blir omtalt innenfor denne gruppen. Men hva er egentlig en kjekkas? En kjekkas er ikke nødvendigvis en person som er født utrolig pen, selv om dette selvfølgelig hjelper. Å være kjekk er imidlertid noe annet enn å være pen, og man trenger ikke se ut som personen på bildet for å oppføre seg som eller være en kjekkas.

Gutter som jenter synes er kjekke innehar enkelte fellestrekk som jenter synes er attraktive. Det er egentlig ikke verre en det. Dersom man klarer å finne ut hvilke hovedtrekk dette er, kan man prøve å kopiere disse, og dermed ha bedre sjanser for å selv kunne kategoriseres som en kjekkas.

Før vi nevner 7 kjennetegn som ofte går igjen hos kjekkaser er det viktig å påpeke at dette langt fra er en uttømmende liste, og at det er et så komplekst tema at det er nærmest umulig å gå i dybden på temaet i en artikkel som dette. Vi vil imidlertid gjøre vårt beste for å trekke ut noen av de kjennetegnene vi mener er viktigst.

1. En kjekkas er selvsikker

En kjekkas er selvsikker og tør å stå for sine egne meninger selv om jenta er uenig. En kjekkas består også testene til jenta ved å ikke rokkes av pinnen dersom hun prøver å sette han ut eller dersom han får mange mot seg som er uenige. Likevel er kjekkasen ydmyk nok til å tørre å innrømme når han tar feil, og også tørre å gi folk en unnskyldning når dette er på sin plass.

2. En kjekkas går ikke med strømmen

En kjekkas gjør sine egne ting, og tør å gå i mot strømmen når han ønsker dette. Kjekkasen er ikke redd for å skille seg ut, og bryr seg ikke så veldig om hva andre mener. Blir kjekkasen invitert med på noe som ikke er i tråd med hans livsfilosofi, er ikke kjekkasen redd for å si nei. Kjekkasen tør også å si fra når han mener flere som er enige om noe tar feil, eller dersom noen ikke oppfører seg sånn som de skal.

3. En kjekkas konkurrerer ikke med noen

En kjekkas trenger ikke imponere noen, verken gutter eller jenter han er interessert i. Kjekkasen er som bjørnen i skogen, som går rundt helt avslappet vel vitende om at han har det man trenger for å lykkes. Kjekkasen trenger ikke skryte av ting han har oppnådd eller hvor populær han er for å tiltrekke jenter. Kjekkasen vet at han allerede er attraktiv og dette igjen fører til at andre jenter blir tiltrukket av han.

5. En kjekkas tar vare på utseendet sitt

En kjekkas er ikke nødvendigvis utrolig pen, men kjekkasen tar likevel vare på utseendet sitt. Han går med klær som passer til kroppsfasongen og som matcher hverandre og også ansiktet hans. I tillegg bruker kjekkasen tid på å trene og spise sunt, og har en god kroppsbygning. Kjekkasen går også jevnlig til frisøren og steller håret sitt og passer på å barbere skjegget sitt slik at det ikke er ustelt.

6. En kjekkas har glimt i øyet

En kjekkas er ikke kjedelig og har et glimt i øyet. En kjekkas har ofte et lurt smil på lager og tør å komme med små morsomme stikk til det motsatte kjønn. Kjekkasen har ikke kun kjedelige samtaler, men tør å vise lidenskap for det han er virkelig engasjert i og brenner for. Kjekkasen tør også å vise følelser, og er ikke redd for å åpne seg for andre, selv om han ikke klager eller syter.

7. En kjekkas tør å vise intensjon

En kjekkas er ikke redd for å vise jenta at han er interessert i vennskap. Mens den mer vinglete mannen håper at bare å oppholde seg nær jenta lenge nok vil lede til at hun blir forelsket i han, vet kjekkasen at det må mer til. Kjekkasen viser intensjonen sin til jenta ved å flørte, bryte intimsoner og lignende, og gjør dette på en måte som ikke er pinlig eller brautende.

Kjekkasen tør å spørre jenta med på date, og vet også når det er på tide for å eskalere for å gå for et kyss, istedenfor å aldri tørre å bryte isen. Ved å tørre å gjøre alle disse tingene viser kjekkasen at han er en mann og ikke en gutt, hvilket igjen er tiltrekkende for det motsatte kjønn.

8. En kjekkas lever et spennende liv

En kjekkas liker og oppleve ting og har mer å snakke om på date enn turen til tannlegen forrige halvår. Kjekkasen har mange hobbyer, er sprek, og har mange venner som han liker å dele livet sitt med. Kjekkasen har også helst en aktiv profil på sosiale medier som viser dette uten å skryte, slik at det blir lettere for jentene han vil sjekke opp å forstå dette når de vil finne ut mer om hvem han er.

9. En kjekkas forsørger seg selv

En kjekkas bor ikke i kjelleren til mamma og pappa, men har sitt eget firma eller jobb og forsørger seg selv. Kjekkasen har også mål for hva han vil oppnå i livet, og bruker ikke dagene på å ligge å synes synd på seg selv eller å ønske at livet var annerledes. Kjekkasen tar medgang med glede og motgang med positivitet.

10. En kjekkas er ikke desperat eller needy

Et kjennetegn ved en kjekkas er at han ikke er opptatt av å oppnå noe når han flørter ved jenter. Tvert i mot klarer han heller å kommunisere at han ønsker å finne ut mer om jenta før han bestemmer seg for om hun er den rette for han. Ved å gjøre dette symboliserer han at han har mange valgmuligheter på datingmarkedet, hvilket naturligvis er attraktivt, samtidig som han ikke fremstår som lett på tråden, men isteden noen jenta må jobbe litt for.

Mens den mindre kjekke gjerne vil fremstå litt needy ved å virke for opptatt av å ta på jenta fysisk, lene seg for mye fremover eller ha for intens øyekontakt, er kjekkasen mer avslappet og nyter bare det å flørte og teste jenta. Dersom kjekkkasen føler at det er en kjemi vil han gradvis eskalere uten å fremstå desperat.

Skrevet av jennie

Annonsering

Datingnorge.no er en nettportal som sammenlikner og vurderer ulike datingsider.

Som alle andre bedrifter er vi nødt til å dekke kostnadene ved å opprette siden, samt å generere profitt. Derfor mottar vi henvisningsgebyr når vi henviser en person fra vår side til en datingisde dersom vedkommende registrerer seg og/eller kjøper et abonnement.